Nejnovější recenze ze sekce Brašny a pouzdra pro fotoaparáty
- Je vidět, že při vývoji batohu někdo opravdu přemýšlel. Dokonalý prostor pro techniku i osobní věci.
Spokojenost se zpracováním i volbou materiálů. Mám několik fotobatohů, ale do žádného nedám osobní věci, natož oblečení. Je vidět, že batoh navrhoval fotograf, pohybující se rád v přírodě. Vzhled je střízlivý a nenápadný. Super barva. Jedinou připomínku bych měl k velikosti pláštěnky, kterou nelze použít při zaplnění rozvinovací části na osobní věci.
- krásný multifunkční batoh
- nepromokavý
- mnoho kapsiček
- Obtížná manipulace, velmi omezuje ovládání foťáku, návlek nám moc nepomohl, špatný produkt jsem si vybral.
no mohl by být ještě krapet širší,aby se tam v pohodě vešel i stativ i když ten jde přidělat i jinak
- Kvalitně provedené.
- Trochu objemnější na můj foťák. Bohužel menší pistolové pouzdro nebylo k dispozici.
Zatím tento batoh používám jen pár dní ale opravdu jsem něco tak pohldlného ještě na zádech neměl. Velice odolný materiál, zipy fungují naprosto lehce, opravdu nemá co bych vytkl.
- Praktický, odolný
- krásný vzhled
- spousta místa
- kompatibilní
- asi nejlépe propracovaný batoh na foto
- objemný
- vešlo se 3 x objektiv + jeden 300-600mm, foťák i dron
- pevný
- vyšší cena, ale odpovídá kvalitě
- Kvalitní pouzdro s "pláštěnkou"
- Pouzdro při prodloužení(delší objektiv) hůře chrání konec objektivu(měkké boky prodloužení)
Kvalita
- Hodně kapes
- Skvělí materiál
- Velký
- Skvělý pro foťák
- Přihrádky pro Foťák jsou hloupě vymyšlené, u bočních chybí jedna strana
- Trochu dražší
Výborný fotografický batoh. Má obravdu hodně místa a je hofně flexibilní. Přihrádky na DSLR se dají oddělat a je to normální batoh. Má hodně malých detailů National Geografic.
Trochu mi chybí přeska přes hruď, jsou tu jen dvě oka a pásek.
Skvělí batoh - doporučuji
Super
Vybrala jsem si dobře, jsem spokojená
- nepromokavý
- zelená barva - ideální do přírody
- pevná polstrovaná záda
- otevírání zezadu
- pogumovaný spodek batohu
- vejde se zrcadlovka s nasazeným teleobjektivem
- možnost nosit stativ na poutkách nebo v boční kapse
- nedá se k fotoaparátu dostat, aniž byste batoh sundali za zad
- vrchní kapsa na osobní věci nemá zip
Tento batoh jsem zakoupila po dlouholetém nošení techniky v batohu Kata, který nemá vůbec přizpůsobená záda na pohodlné nošení. Batoh od Gitza je naopak velmi pohodlný a i při vysoké hmotnosti mé fotovýbavy mě vůbec nebolí záda ani po delší tůře. Další velmi kladnou vlastností, podle které jsem batoh vybrala je že se do něj vejde zrcadlovka s nasazeným dlouhým teleobjektivem, konkrétně Sigmou 150-600 contemporary. Při této sestavě se mi do batohu vejdou ještě tři další kratší skla. Do batohu se dostává zádovou částí k fototechnice, takže když je venku bláto tak pokládáte batoh přední stranou na zem a na záda si ho zpátky nasadíte čistou stranou. Zatím jsem jsem s výběrem batohu velmi spokojená až na menší výhrady.
Malé a skladné
- velmi prostorný, přístup shora, z boku a zezadu
- poměrně lehký, vypadá dobře stavěný
- provedení, které jsem koupil, má popruhy všité v těle, na youtube pod stejným označením jsou popruhy na otvírací zádní části, otvor je tedy o dost větší. Nedokážu posoudit, co je lepší, ale verze z Megapixelu nedovolí dík menšímu zadnímu otvírání vložit foťák do horní přihrádky zezadu, je přístupná jen otvorem shora,což není moc šikovné.
- speciální sponky na popruzích pro stativ jsou sice geniálně vymyšlené, ale špatně se ovládají a potmě je to dost katastrofa. Klasická cvakatura by byla lepší. Ale jsou zase lépe polohovatelné.
- malá boční kapsa, max na 0,5 l PET
- Trochu pomůže při nošení fotoaparátu na opasku.
- Kvalitní provedení.
Určitě zlepší nošení fotoaparátu na opasku, ale dramatický rozdíl to (přinejmenším v případě full frame DSLR s odpovídajícím objektivem) není. Provedení působí velmi kvalitně.
- Velmi komfortní nošení i těžšího fotoaparátu na popruhu fotobatohu.
- Kvalitní, robustní a bezpečné provedení.
- Snadné uchycení i sundání fotoaparátu.
- Doživotní záruka po registraci u výrobce.
- K uchycení destičky na fotoaparát je nutný imbus.
Naprosto skvělé nošení full frame DSLR při uchycení na popruhu fotobatohu. Chce to trochu vyladit polohu uchycení, ale potom už skoro nevím, že na sobě nesu poměrně těžký foťák, oproti houpání na krku a převracení na břiše skvělý komfort. Přitom stále můžu mít i (volný) popruh na krku, takže fotoaparát je jištěný i po vyndání z úchytu, snadno měním objektivy, atd.
Uchycení na opasek už tak skvělé není, asi je lepší s lehčími fotoaparáty, ale i tak může být komfortnější než nošení na krku a určitě dobře poslouží při nošení druhého fotoaparátu. Trochu pomůže přidání samostatně prodejné podložky.
Kvalita provedení působí velmi dobře a robustně, mechanismus naprosto bezpečně a spolehlivě. Cena je odpovídající kvalitě.
Utahování imbusem není nejšťastnější, i když chápu, že pevné utažení je žádoucí. Destička je malá, kompatibilní se systémem Arca a pokud není potřeba do stativového závitu fotoaparátu upevňovat jiné příslušenství, tak se tam prostě nastálo přidělá a je pokoj. V opačném případě je dodávaný imbus aspoň opatřený kroužkem a lze si ho tedy pověsit na klíče. Oproti jiným stativovým destičkám, co mám, je tato destička hůře jištěná proti nechtěnému vyklouznutí ze stativového adaptéru (to se týká jen stativu, ve svém úchytu drží bezpečně).
Je to už moje druhé to samé pouzdro.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]