Rollei Fotoliner Ocean Sling bag černý 20305

TOP 10 v kategorii Brašny a pouzdra pro fotoaparáty

Produkty vybíráme automaticky podle recenzí uživatelů, zájmu o produkt a prodejů.

Rollei Fotoliner Ocean Sling bag černý 20305

Bezpečí pro foto výbavu, šetrný k přírodě – Rollei Fotoliner Ocean Slingbag Ekologický batoh Rollei Fotoliner Ocean Slingbag pro všechny fotografy, kterým kromě kvalitních...
1 299 Kč
Doprava 108 Kč,Více než měsíc
Doporučená nabídka Rollei-eshop.cz
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (1)

Více než měsíc • 1 varianta108 Kč24 recenzíDalší informace

Popis produktu

Bezpečí pro foto výbavu, šetrný k přírodě – Rollei Fotoliner Ocean Slingbag Ekologický batoh Rollei Fotoliner Ocean Slingbag pro všechny fotografy, kterým kromě kvalitních...

Parametry produktu

Výrobce
Materiál
recyklované PET
Druh
batohy

Parametry produktu

Výrobce
Materiál
recyklované PET
Druh
batohy

Popis produktu

Bezpečí pro foto výbavu, šetrný k přírodě – Rollei Fotoliner Ocean Slingbag

Ekologický batoh Rollei Fotoliner Ocean Slingbag pro všechny fotografy, kterým kromě kvalitních snímků záleží také na životním prostředí. Proto jsou batohy z této modelové řady vyrobeny z plastových lahví, respektive z granulátu, který vzniká jejich recyklací. Ten se pak využívá na tkaninu, z níž je batoh zpracován. Do batohu Rollei Fotoliner Ocean Slingbag bezpečně uložíte svůj fotoaparát DSLR nebo DSLM, jeden či dva objektivy a další drobné fotografické příslušenství. Jak si vnitřní prostor uspořádáte, je na vás.

Hlavní přihrádka je dostatečně flexibilní a umožní vám přístup i zezadu, takže to nejcennější vybavení je precizně chráněno proti krádeži. Přístup je možný také z boku, nechybí přihrádka na SD kartu a další menší prostory pro drobné předměty. Kromě toho se do něj vejde také tablet nebo notebook o velikosti 11 palců. Na boku vnější strany je praktická síťovaná kapsa pro lahev na pití, vepředu lze umístit stativ, takže při cestách máte volné ruce.

Samozřejmostí je také polstrování, které poskytuje oporu zádům a prodyšnost. Specifikem tohoto batohu je pouze jednoramenní popruh na záda, díky kterému můžete batoh nosit na levém, či pravém rameni, aniž by to pro vás bylo nepřirozené. Současně se také velmi snadno dostanete k uloženým předmětům.

Rollei Fotoliner Ocean Slingbag

Kompaktní fotobatoh nabízí ideální ochranu pro vaše zařízení. Pro maximální bezpečí zařízení je hlavní kapsa polstrovaná a oddělená od zbytku úložného prostoru. Samozřejmostí je dostatek prostoru pro příslušenství a přihrádka pro tablet s úhlopříčkou až 11". Jednoduchý ramenní popruh přináší významnou flexibilitu, díky možnosti nosit batoh diagonálně na levém i pravém rameni. V případě nepříznivého počasí zajisté potěší pláštěnka umístěná ve spodní části, která celý batoh i jeho obsah ochrání před namočením. Batoh je vyrobený z recyklovaných plastových lahví a je tak šetrnější vůči životnímu prostředí.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

  • Materiál: RPET
  • Vnější rozměry: 480 x 267 x 156 mm
  • Hmotnost: 980 g
  • Barva: černá

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Cereálie a müsli","https://cerealie-musli.heureka.cz/"],["Hodiny","https://hodiny.heureka.cz/"],["Alkohol testery","https://alkohol-testery.heureka.cz/"],["Stojany na vejce","https://misky-na-vajicka.heureka.cz/"],["Papíry do tiskáren","https://papiry-do-tiskaren.heureka.cz/"],["Hokejové kalhoty CCM","https://hokejove-kalhoty.heureka.cz/f:10104:31217/"],["Poklice 14","https://poklice-na-kola.heureka.cz/f:15096:31376551/"],["Struhadla a krouhače ke kuchyňským robotům","https://nastavce-kuchynske-roboty.heureka.cz/f:37801:53996956/"],["Levné kostýmy","https://karnevalove-kostymy.heureka.cz/f:p:2/"],["Madla k zábradlí","https://zabradli.heureka.cz/f:32502:43094159/"]],"Vybrané značky":[["Brašny a pouzdra pro fotoaparáty Brinno","https://brasny-pouzdra-fotoaparaty.heureka.cz/f:1695:1143104/"],["Brašny a pouzdra pro fotoaparáty Tasmanian Tiger","https://brasny-pouzdra-fotoaparaty.heureka.cz/f:1695:25655447/"],["Brašny a pouzdra pro fotoaparáty Falcam","https://brasny-pouzdra-fotoaparaty.heureka.cz/f:1695:45337834/"],["Brašny a pouzdra pro fotoaparáty Artisan&Artist","https://brasny-pouzdra-fotoaparaty.heureka.cz/f:1695:1170176/"],["Brašny a pouzdra pro fotoaparáty Phototools","https://brasny-pouzdra-fotoaparaty.heureka.cz/f:1695:40996648/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat elektroměr?","https://elektromery.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-elektromer/"],["Jak vybrat domovní alarm?","https://domovni-alarmy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-domovni-alarm/"],["Jak vybrat paruku?","https://paruky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-paruku/"]],"Vybrané produkty":[["Mašek umělecká výroba Loutka dřevěná Mánička 20 cm","https://loutky.heureka.cz/masek-umelecka-vyroba-loutka-drevena-manicka-20-cm/"],["Zoofari Svítící LED obojek kruh","https://obojky-pro-psy.heureka.cz/zoofari-svitici-led-obojek-kruh/"],["Rock Empire Set Rock Pack Swift D13","https://expresky.heureka.cz/rock-empire-set-rock-pack-swift-d13/"],["Adler AD 4013B","https://elektricke-lisy-citrusy.heureka.cz/adler-ad-4013b/"],["Royal Boy Extreme lýtkové kompresní návleky","https://navleky.heureka.cz/royal-boy-extreme-lytkove-kompresni-navleky/"],["Vesicularia dubyana - Měchýřka jávská","https://akvarijni-rostliny.heureka.cz/vesicularia-dubyana-mechyrka-javska/"],["Mission RotaPro Stojan na sisalový terč","https://prislusenstvi-na-sipky.heureka.cz/mission-rotapro-stojan-na-sisalovy-terc/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}